Éljük túl Ferencvárost!

Tervezett posztok: - csökkentett forgalom - parkolás - közösségi terek - választási kampány a kerületben - www.ferencvaros.hu, a katasztrofális (vagy szándékosan rosszra tervezett) honlap

Címkék

Friss topikok

Archívum

Ne legyenek Ferencvárosban közösségi kertek!

2010.08.05. 15:10 kinder_tojgli

Valami politikuspalánta kitalálta/hallotta/látta Hollandiában, hogy városban közösségi kerteket hoztak létre a lakók, és azt gondolja, hogy milyen jó is volna, ha a mi kis szerencsétlen kerületünkben is ez történne. Hát kedves Torzsa, nem lenne jó.

 

Hogy mire is gondolok:

  1. Azok akik majd részt vesznek ebben a kis kommunisztikus szerencsétlenkedésben, egy pár hónap múlva elkezdik körbekeríteni a kis közösségi kerteket. Azt mondják, hogy ők dolgoznak rajta, az övék. Majd a kertek őrzését is meg próbálják megoldani, merthogy jönnek a cigányok. Vagyis önkéntes állandó paradicsomőrökké válnak.
  2. Az egész kicsit olyan lesz, mint amikor a házak előtt mossák az emberek az autót. Apu vasárnap mackónadrágban és atlétában lecsoszog (papucs), jó habos vízzel 3, 14 órán keresztül mossa a verdát. Anyu szállítja neki a habosvizet, majd amikor a mosás kész, apu rágyújt, anyu pedig letörölgeti, kivixolja. Közben apu kommenteli, hogy Gizikém nem úgy kéne, mert rosszul csinálod, de persze ő már szuszog, segíteni degradál, a fontos munkát (a megfelelő habozás) már elvégezte.
  3. Nem szép. Gondolj csak bele milyen lesz majd amikor felszántják a Ferenc teret, ahol ezt a remek ötletet hallotad

 

 

1 komment

Címkék: mszp politikus hülye ferencváros

A bejegyzés trackback címe:

https://francstadt.blog.hu/api/trackback/id/tr142201284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

torzsa 2010.08.05. 15:52:19

Kedves Kinder_tojgli!

Láttam, olvastam a véleményed, amit bemásoltam a saját blogomra is. Amit pont azért hoztam létre, hogy az ilyen típusú kérdéseket meg tudjunk vitatni. Jelzem, nem gondolom, hogy a zsebembe lapul a bölcsek köve, de szerintem a jó dolgok úgy születhetnek meg, ha egy közösség meg tudja vitatni.

Sajnos most épp rohanok, de később részletesen is írok a felvetéseidre!

Bár a Ferenc tér felszántásán jót mosolyogtam... remélem ezt csak viccnek szántad!:)

Torzsa Sándor
süti beállítások módosítása